Jeg holder efterårsferie onsdag d.16 oktober og torsdag d.17.oktober. Ordrer sendes næste gang fredag d.18 oktober. Skal du bruge varerne inden weekenden, er du velkommen til at hente selv i Dragør fredag d.18.oktober (vælg 'Hent Selv'). De bedste hilsner, Rikke
0

Under havet

Vores flotte fødselsdagstema "Under Havet" er for alle drenge og piger, der er fascineret af livet under havets overflade.

Temaets motiv af havskildpadde, delfin, farverige koraller og flotte fisk leder unægtelig tankerne hen til sol og sommer under varmere himmelstrøg – og det er næsten lige før, at man kan høre havets stille brusen.

Dæk et flot bord med dug, tallerkner, krus og servietter. Strø konfetti med søstjerner, søheste og muslinger udover bordet, sæt sugerør i krusene og afslut med popcornbægre fyldt med popcorn. Lad duften være det første, der rammer gæsterne, når de træder ind af døren.

Pynt op med vores flotte fødselsdagsbanner, sjove swirls, dekorative balloner og vores øvrige festpynt i matchende farver for at skabe en ægte caribisk stemning.

Ønsker du at pynte op med tal- og bogstavsballoner, finder du dem her.

Mangler du lys til fødselsdagskagen, finder du alle vores fødselsdagslys her.

Mangler du noget pynt til fødselsdagen med undervandstema?

Vi holder et vågent øje med nye produkter på markedet og udvælger nøje de bedste og flotteste produkter fra vores leverandører til sortimentet.

Formålet er at gøre det let for dig at arrangere en flot og festlig børnefødselsdag med alt samlet på ét sted.

Fandt du ikke, hvad du søgte, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi vil meget gerne gøre forsøget på at få den helt rigtige pynt hjem til din næste fødselsdagsfejring under havets overflade.

Send os en mail med din forespørgsel på kontakt@feststemning.dk. Vi vender hurtigst muligt tilbage.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 24485655 alle hverdage mellem kl.10 – 15.