0

Tryllekunstner

Alle elsker tryllekunstnere og deres magiske univers.

Nu kan du selv pynte op til en magisk fødselsdag fyldt med overraskelser, tricks og tryllerier med vores flotte Tryllekunstner tema.

Dæk et gennemført bord med vores dug, tallerkner, krus og servietter, og lad begejstret gæsterne dele deres bedste trylleoplevelser. Måske var det dengang farfar tryllede en mønt frem bag deres øre, da mor fik koppen til at flyve eller noget helt tredje.

Ønsk den spirende tryllekunstner tillykke med det flotte fødselsdagsbanner, mix de dekorative balloner i klynger og pynt op med guirlander, papir pompoms og honeycombs i matchende farver for at skabe den ultimative magiske ramme for fødselsdagen.

Se gæsterne gøre store øjne og måbe, når du selv kaster dig ud i magiens univers ved hjælp af vores tryllekunstner sæt. Sættet indeholder tryllekort, tryllestav og en række remedier til små tricks.

Pynt også flot op med vores bogstavs- og talballoner i enten sølv eller blå. Vores bogstav balloner finder du her, mens du finder vores tal balloner her.

Mangler du lys til fødselsdagskagen, kan du se vores udvalg af kagelys her.

Inspiration til en magisk fødselsdag med tryllekunstner tema

Vi har nedenfor samlet et par ideer til, hvordan man let og enkelt kan lave holde en magisk fødselsdag, der vil blive husket i lang tid

  1. Pynt op til en festlig og magisk fødselsdagsfejring med et flot tryllekunstner tema. Hos Feststemning.dk har vi både tallerkner, krus, dug, servietter, balloner og pynt, der sikrer, at du let kan skabe en gennemført ramme for fødselsdagen med tryllekunstner tema.
  2. Ønsker du ikke selv at kaste dig ud i magiens verden, kan du booke en professionel tryllekunstner. Fornem gæsternes undren og begejstring, når tryllekunstneren går i gang med sine magiske evner.
  3. Lav en stor portion trylledej, og lad gæsterne lave sjove figurer, som de efterfølgende kan dekorere.
  4. En skattejagt er altid et hit – også til en fødselsdag med tryllekunstner tema. Sørg blot for at tilpasse skattejagten til temaet. Historien kan eksempelvis være, at den magiske tryllestav er blevet stjålet, og nu er missionen at finde den, inden den onde troldmand forvandler hele verden til sten. Posterne kan eksempelvis gå ud på at lave en magisk remse, finde ingredienser til en trylledrik og finde tryllekunstneres forsvundne kanin.
  5. Lad gæsterne lave deres helt egen tryllehat. Det eneste, som du skal bruge, er pap, farver, lim og glimmer.

Mangler du noget pynt til fødselsdagen med tryllekunstner tema?

Vi ønsker at gøre det let og enkelt for dig at arrangere en sjov og festlig børnefødselsdag.

Vi går derfor meget op i at håndplukke og nøje udvælge produkterne i vores sortiment.

Søgte du efter noget pynt til fødselsdagen med tryllekunstner tema, som du ikke fandt, er du velkommen til at kontakte os.

Vi vil gøre vores bedste for at skaffe den helt rigtige pynt hjem til dig.

Send os en mail på kontakt@feststemning.dk. Så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Alternativt er du velkommen til at ringe til os på telefon 24485655 alle hverdage mellem kl.10 – 15.