0

Pyjamasheltene Fødselsdag

Vær med når Pyjamasheltene tager ud i natten for at redde dagen!

Har du også en dreng eller pige, hvis højeste ønske er at være superhelt som Kattedreng, Gekko eller Ugline? - så er det oplagt at pynte op til Pyjamasheltene fødselsdag til næste børnefødselsdag.

Her på siden finder du alt til den sejeste Pyjamasheltene fødselsdag, så du nemt og enkelt kan omdanne stuen til et sandt superhelte univers, hvor fantasien kan få frit løb.

 

Alt til Pyjamasheltene fødselsdag

Stort set alle børn kender historien om de populære Pyjamasheltene, hvor de 3 venner Connor, Amaya og Gregs forvandler sig til superhelte om natten for at bekæmpe skurken Romeo.

Nu kan du pynte op de modige Pyjamasheltene til den sejeste børnefødselsdag med alt i Pyjamasheltene pynt. 

I mit sortiment finder du alt, hvad du behøver til bordet af paptallerkner, kopper, dug, servietter og sugerør. Lad pynten består af flotte balloner og forskellige guirlander.

Sidst men ikke mindst, kan du overraske gæsterne med fine Pyjamasheltene masker, så de hver især kan forvandle sig til deres yndlings superhelt. Hvem mon de vælger? Den hurtige Kattedreng, flyvende Ugline eller kravlende Gekko?

Jeg lover dig, at holder du den næste børnefødselsdag med Pyjamasheltene tema, kommer det ikke til at gå stille for sig!