0

Pyjamasheltene

Alt i pynt og bordpynt til den sejeste Pyjamasheltene fødselsdag ever!

Pyjamasheltene fødselsdagen er fødselsdagen, hvor der inviteres ind i et sandt helteunivers, hvor superhelte står på gæstelisten, og hvor fantasien får frit løb.

Her på siden finder du alt i festartikler med Pyjamasheltene tema, så du nemt kan pynte op til en PJ Mask fødselsdag, hvor alle er klar til at tage ud i natten for at redde dagen.

Så tag superkappen på og forbered dig på en fødselsdag med fart over feltet, og hvor fantasien får frit løb...

Har du også brug for lys til fødselsdagskagen, har jeg naturligvis også det.

 

Alt til Pyjamasheltene fødselsdag

Stort set alle børn kender historien om de populære Pyjamasheltene, hvor de 3 venner Connor, Amaya og Gregs forvandler sig til superhelte om natten for at bekæmpe skurken Romeo.

Nu kan du pynte op de modige Pyjamasheltene til den sejeste børnefødselsdag med alt i Pyjamasheltene pynt. 

I mit sortiment finder du alt, hvad du behøver til bordet af paptallerkner, kopper, dug, servietter og sugerør. Lad pynten består af flotte balloner og forskellige guirlander.

Sidst men ikke mindst, kan du overraske gæsterne med fine Pyjamasheltene masker, så de hver især kan forvandle sig til deres yndlings superhelt. Hvem mon de vælger? Den hurtige Kattedreng, flyvende Ugline eller kravlende Gekko?

Jeg lover dig, at holder du den næste børnefødselsdag med Pyjamasheltene tema, kommer det ikke til at gå stille for sig!