0
Sommeren er over os, og det betyder, at jeg ikke sender så ofte de næste par uger. I denne uge (uge29) sender jeg hver dag. I ugerne 30 og 31 sender jeg kun om mandagen med levering tirsdag. Fra uge 32 sender jeg igen hver dag. De bedste hilsner, Rikke

Polterabend

Polterabend pynt – Skab en chik og festlig ramme

Skal du arrangere en polterabend for din søster eller en kær veninde, går du en sjov tid i møde.

Der skal inviteres gæster, bookes events og kræses for den kommende brud.

Her på siden har vi samlet det fineste pynt til polterabend, så du kan skabe en flot og festlig ramme for en uforglemmelig aften med tøserne.

Ønsker du også sugerør til festen, finder du vores store udvalg her.

Du kan også vælge at lave din egen guirlande med vores bogstavsballoner i sølv, guld eller rosegold. Skriv brudens navn, en personlig hilsen eller noget helt tredje. Vores bogstavsballoner finder du her.

Skab den rette stemning med polterabend pynt

Sæt stemningen for en begivenhedsrig dag med bruden i centrum ved at pynte flot op.

Måske starter I hjemme med brunch? Måske skal I efter en hel dag på farten holde resten af festen hjemme? Måske er planen, at I kun skal holde et kort pitstop hjemme for at lade fødderne hvile lidt, imens I nyder et glas champagne – for dernæst at klæde om og atter sætte kursen mod byen for middag og drinks.

Uanset planen kan vores polterabend pynt skabe en dekorativ og festlig ramme til at fejre brudens kommende ægteskab og sende hende godt af sted på rejsen fra frøken til frue.

Vores pynt til polterabend indeholder både flot engangsservice, festlige guirlander, balloner og alt til en borddækning i kærlighedens tegn.

Ideer til polterabend

Inden I beslutter jer for, hvad I skal lave på selve dagen, er det en god ide at få gjort sig nogle tanker om, hvad bruden kan lide. Det kan være en sjov ide at få bruden til at prøve noget nyt eller rykke hendes grænser – men husk at gøre det med måde. I sidste ende er det brudens fest, og hun skulle gerne kigge tilbage på den med glæde.

Vi har samlet et par forslag til, hvad et polterabend kan byde på afhængig af brudens temperament.

Ideer til en aktiv polterabend: Poledance, Stand Up Paddling eller Bridgewalking

Ideer til en kreativ polterabend: Croquis, indspilning af sang og musikvideo eller keramik

Ideer til en kulinarisk polterabend: Lær at lave flødeboller, cocktailkursus eller vinsmagning

Ideer til en wellness polterabend: Spa, make-up kursus eller massage

Ideer til en alternativ polterabend: Håndlæsning, virtuel reality eller byvandring

Gode råd til polterabend

At arrangere et polterabend kan være en stor mundfuld. Der er meget at tænke på i ønsket om at skabe den bedste dag for den spændte og forventningsfulde brud. Det hænder, at mindre detaljer bliver overset eller glemt i forbifarten.

Vi har lavet en lille liste over ting, som I helst ikke må glemme på dagen.

Taxapenge

Sørg altid for at have penge til at bruden kan tage en taxa hjem sent om aftenen. Det hænder, at bruden er kommet så hurtigt af sted om morgenen, at hun ikke har fået sin pung med, og så er det jeres ansvar at sørge for, at hun kan komme trygt og godt hjem.

Scrapbog fra dagen

Tiden på en polterabend flyver af sted, og det kan være svært at nå at opfange det hele i sin glædesrus og med adrenalinen kørende. En god ide er derfor efterfølgende at samle billeder, materiale og hilsner fra gæsterne i en scrapbog, som bruden kan tage frem igen og igen.

Polterabend pynt

Uanset om I holder det meste af dagen hjemme, eller I kun er hjemme i et par timer for at slappe lidt af og lade batterierne op igen, så sørg for at skabe den rette stemning med polterabend pynt.

Den rette ramme for festen gør festen lidt festligere, får gæsterne til at føle sig godt tilpas og lægger op til timevis af hygge, nærvær og grin.

Historien bag polterabend

Polterabend er oprindeligt et tysk ord sammensat af ”Polter” og ”Abend”, der betyder henholdvis ”Larme” og ”Aften”, hvilket må siges at være meget sigende for et traditionelt dansk polterabend.

I Danmark begyndte man at afholde polterabend i 1980’erne, og i dag er det en stærk tradition, der ikke er til at komme udenom i forbindelse med bryllup.

Idag kender vi et polterabend som en festlig dag med bruden (eller gommen) i centrum med sjov og spas. I gamle dage var polterabend dog en tradition, hvor venner og familie samledes uden for det kommende brudepars bopæl for at knuse porcelæn som et symbol på lykke. Ved at samle skårene op i fællesskab viste det kommende brudepar, at de også i fremtiden vil bukke og skrabe for hinanden. Traditionen med at knuse porcelæn er stadig en del af de tyske traditioner.

Fandt du ikke den polterabend pynt, som du søgte?

Hvis du gik forgæves efter noget pynt til det kommende polterabend, er du velkommen til at skrive eller ringe til os.

Vi vil altid gerne forsøge at skaffe det helt rigtige pynt hjem til dig.

Du kan fange os på tlf. 24485655 alle hverdage imellem kl.10 og 15.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@feststemning.dk, som vi vil besvarer hurtigst muligt.