Jeg holder efterårsferie onsdag d.16 oktober og torsdag d.17.oktober. Ordrer sendes næste gang fredag d.18 oktober. Skal du bruge varerne inden weekenden, er du velkommen til at hente selv i Dragør fredag d.18.oktober (vælg 'Hent Selv'). De bedste hilsner, Rikke
0

Paw Patrol

Det går som regel ikke stille for sig, når Ryder og de populære vovser fra Paw Patrol bliver kaldt ud på mission.

Med vores Paw Patrol tema til fødselsdagen lover vi, at fødselsdagen heller ikke bliver en stille en af slagsen. Her er nemlig lagt op til grin, leg og fri fantasi.

Pynt et flot og gennemført fødselsdagsbord med vores populære tema, der indeholder dug, tallerkner, krus, servietter, sugerør og konfetti med alle de populære hunde. Lad gæsterne begejstret dele deres yndlingshistorie om netop deres favorithvalp fra Adventure Bay.

Hvis du vil gøre fødselsdagen lidt festligere, kan du lægge en maske med enten Rubble, Chase eller Marshall frem – det skal nok sætte gang i fantasien og legen.

Skal du holde pigefødselsdag, kan du også vælge at holde temafødselsdagen med de modige pige-vovser Skye og Everest. 

Pynt op til en festlig fødselsdagsfejring med luftige papir pompoms, dekorative guirlander, finurlige swirls og balloner i matchende farver – og glem endelig ikke de flotte folieballon til at sætte prikken over i’et. Så er I klar til fest!

Pynt også flot op med bogstavs- og talballoner. Du finder vores dekorative bogstav balloner her og vores store tal balloner her.

Mangler du lys til fødselsdagskagen, kan du se et stort udvalg af fødselsdagslys her.

Når det er tid til at blive hentet af mor eller far, kan du give gæsterne en lille Paw Patrol slikpose med hjem med en blanding af sundt eller sødt - og lad magien fra fødselsdagen vare lidt længere.

Ideer til Paw Patrol fødselsdag

Vi har her på siden samlet lidt inspiration til sjove aktiviteter og lege til fødselsdagen med Paw Patrol tema, som er lette og enkle at arrangere

  1. Print flotte skabeloner ud fra nettet og lad gæsterne få en rolig stund ved at farvelægge dem.
  2. Lav din egen Paw Patrol quiz med spørgsmål om vovserne, Ryder og de øvrige personer fra Adventure Bay. Spørgsmåle kunne eksempelvis være ”Hvad hedder Borgmester Godglads kylling?”, ”Hvad kører Marshall i” og ”Hvad hedder sne-hunden?”.
  3. Lad gæsterne dekorere deres egen cupcake. Det, eneste du skal sørge for, er glasur og krymmel i forskellige farver.
  4. Lav en skattejagt med Paw Patrol tema, hvor gæsterne ved hver post skal lave noget i relation til de enkelte vovser eksempelvis ”Nævn 3 måder hvorpå man kan slukke en brand”.

Fandt du, hvad du søgte til din Paw Patrol fødselsdag?

Vores Paw Patrol sortiment er nøje udvalgt med det formål at gøre det let og enkelt for dig at arrangere en gennemført fødselsdag.

Fandt du ikke, hvad du søgte, eller mangler du noget specifikt Paw Patrol pynt? Så kontakt os endelig.

Vi vil meget gerne gøre et forsøg på at få det helt rigtige pynt hjem til din Paw Patrol fødselsdag.

Send os en mail på kontakt@feststemning.dk med din forespørgsel. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Alternativt kan du ringe alle hverdage mellem kl.10-15 på telefon 24485655 til en uforpligtende snak.