0

Mickey Mouse

Hold fødselsdagen med verdens mest berømte mus Mickey Mouse og alle hans venner fra Andeby.

Tag vel imod gæsterne og sæt stemningen allerede ved ankomsten med vores flotte dørbanner, hvor Mickey Mouser byder velkommen til fest.

Lad nu gæsterne træde indenfor til en flot ramme for fødselsdagen med Mickey Mouse flagguirlande, balloner og festpynt i temaets farver gul, rød og blå.

Sørg for at bordet er dækket i det helt store Mickey Mouse tema med dug, paptallerkner, krus, servietter og sugerør – og lad gæsterne fejre fødselsdagen med Mickey Mouse, Anders And, Fedtmule og alle de andre kendte og elskede figurer fra Andeby.

Gør bordet lidt festligere med sugerør, popcornbægre og ikke mindst vores skønne Mickey Mouse festhatte, der vil sætte prikken over i’et til en festlig fødselsdagsfejring.

Du kan også pynte op med vores dekorative og skinnende bogstav balloner og tal balloner. Du finder ballonerne her.

Historien om Mickey Mouse

Mickey Mouse optrådte for første gang i en tegnefilm helt tilbage i 1928, og han var den første figur ud af alle de velkendte figurer fra Andeby.

Til at starte med optrådte Mickey Mouse alene. Efter et par år kom både Fedtmule og Anders And til, og der blev dannet det populære trekløver, som alle børn kender og elsker den dag i dag.

I dag kender vi Mickey Mouse som den fornuftige mus, der er kæreste med Minnie Mouse og bedste venner med hunden Pluto – og vi tør garantere, at den folkekære mus aldrig går af mode.

Aktiviteter til fødselsdag med Mickey Mouse tema

Uanset tema er en skattejagt altid et kæmpe hit til fødselsdagen – og skattejagten bliver endnu sjovere, hvis du laver den med udgangspunkt i temaet. Til fødselsdagen med Mickey Mouse tema kan udgangspunktet eksempelvis være, at Plutos halsbånd er blevet væk. Eksempler på poster kan være, at man skal nævne 3 figurer fra Andeby, lytte til lyde og gætte hvor de kommer fra (Mickey Mouse har store ører) og efterligne Anders And, når han bliver hidsig.

Du kan også lade gæsterne lave deres egne Mickey Mouse ører. Der er masser af inspiration og guide på nettet til, hvordan man kan gøre det, og oftest skal du blot bruge sorte hårbøjler, pap, lim og saks.  

Print også en masse tegninger fra nettet med Mickey Mouse, Anders And og Fedtmule og lad gæsterne farvelægge dem for en rolig stund. De vil elske at få tegningerne med hjem som et minde fra fødselsdagen.

Fandt du al pynten til fødselsdagen med Mickey Mouse tema?

Vi elsker at udvælge og håndplukke produkter til vores sortiment, så det bliver let og enkelt at holde en sjov og festlig temafødselsdag.

Mangler du dog noget specifikt pynt til fødselsdagen med Mickey Mouse tema, som du ikke fandt i vores sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi vil altid gerne forsøge at få den helt rigtige pynt hjem til den store dag.

Ring til os på telefon 24485655 alle hverdage imellem kl.10 og 15.

Du er også altid velkommen til at sende os en mail på kontakt@feststemning.dk med din forespørgsel.