0

Kobberbryllup

Pynt i gyldne nuancer til fejring af kobberbryllup

Står du overfor at skulle arrangere et kobberbryllup, har vi her på siden samlet flot engangsservice, dekorative guirlander og romantiske balloner i gyldne nuancer.

Uanset om kærligheden skal fejres med venner og familie til tidlig morgenmad, reception eller den store festmiddag har vi festlig pynt til rammen for dit kobberbryllup.

Brug også vores bogstavs- og talballoner i guld eller rosegold til at lave din egen personlige guirlande til bryllupsparret. Du finder vores bogstavsballoner her.

Udover pynten her på siden, kan du også finde inspiration i vores flotte bryllupspynt.

Skab en festlig stemning med den rette pynt til kobberbryllup

I Danmark er kobberbrylluppet efter 12,5 års ægteskab traditionelt set den første større bryllupsdag, som fejres med pomp og pragt.

Uanset, om du står overfor at skulle arrangere en uformel morgenvækning med efterfølgende morgenmad eller en stor festmiddag, kan du skabe den rette stemning med vores pynt til kobberbryllup i gyldne nuancer.

Brug vores engangsservice til morgenmad eller reception, pynt op med romantiske balloner og dæk et flot bord med vores konfetti, bordkort og pyntediamanter.

Traditioner og pynt til kobberbryllup

Et bryllup er typisk forbundet med mange traditioner, men der er også enkelte bryllupsdage, som vi i Danmark har tradition for at gøre noget ekstra ud af. Det drejer sig om kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og diamantbryllup.

De mest almindelige traditioner ved et kobberbryllup er

  1. Æresport ved parrets hoveddør lavet af venner og familie
  2. Morgenvækning arrangeret af venner med sang, musik og flot morgenbord
  3. En stor middag arrangeret af parret for venner og familie varierende fra meget formel til havefest. Uanset set-up er det parrets kærlighed til hinanden, der er i fokus.

Pynten til et kobberbryllup er i sagens natur typisk kobberfarvet. Det kan dog være svært at finde flot og unikt pynt i kobberfarve, og derfor vælger mange par typisk at bevæge sig over i de gyldne farver.

Fandt du ikke den pynt til kobberbryllup, som du søgte?

Fandt du ikke den rette pynt til kobberbrylluppet, er du velkommen til at kontakte os.

Vi vil gerne gøre et forsøg på at skaffe den ønskede pynt hjem til dig, så du får den rette feststemning til netop din fest.

Send os en mail med din forespørgsel på kontakt@feststemning.dk. Vi besvarer din mail hurtigst muligt.

Du kan fange os på tlf. 24485655 alle hverdage imellem kl.10 og 15.