Grundet sommerferie sendes ordrer på følgende dage de næste 3 uger: Mandag d.13. juli, Tirsdag d.21.juli og Tirsdag d.28 juli. Alle ordrer sendes med GLS og leveres efterfølgende dag.
0

Guldstjerne

Vores fødselsdagstema Guldstjerne er til den eksklusive fødselsdag, hvor alt er i guld.

Dæk et prangende bord med tallerkner med stjerner i guld, guld kopper og guld servietter og gør bordet en tand mere festligt med konfetti, pyntediamanter og sugerør i guld. 

Pynt resten af lokalet med et mix af vores flotte og dekorative guld guirlander, luftige papir pompoms i guld og honeycombs.

Sidst men ikke mindst, er vores balloner en let og elegant måde at skabe en festlig ramme på. Kombinér ballonerne med guldkonfetti med den krystalklare ballon med guldstjerner samt ballonen helt i guld for en gennemført og varieret oppyntning.

Vi elsker selv at kombinere temaet med de traditionelle festartikler med Dannebrog for at give temaet lidt kant. Til kagen bager vi selv cupcakes i vores cupcakes forme med Dannebrog pyntet med kageflag og fødselsdagslys i guld.

Ønsker du at lave din helt egen guirlande, kan du gøre det med vores bogstavsballoner i guld. Skriv fødselarens navn eller en personlig hilsen.

Du finder vores bogstav balloner i guld her.

Mulighederne er mange – men uanset hvad du vælger, bliver det med garanti en flot ramme til en skøn fødselsdagsfejring.