0

Gæstebøger

Forevig barnedåben, konfirmationen, studenterfesten, brylluppet eller en anden mærkedag ved at lade gæsterne skrive små lykønskninger, søde hilsner, give gode råd eller indsætte små billeder i vores flotte og eksklusive gæstebøger.

Gæstebogen er et minde for livet, som lader dig genopleve din helt specielle dag, hver gang du tager bogen frem og læser i den.

Vi har gæstebøger til enhver anledning, hvoraf nogle er mere klassiske, mens andre kommer med et helt unikt udtryk. Du har også mulighed for at sætte dit eget personlige præg på gæstebogen med vores DIY bøger i både hvid og elfenbensfarvet.

Gode råd til din gæstebog

Husk at lægge alt frem, der skal bruges til gæstebogen eksempelvis en pen. Hvis folk selv skal ud og lede efter en, er der risiko for, at de enten synes, at det bliver for besværligt eller glemmer det (når de nu er ude at lede).

Det er en god ide at alliere dig med en af gæsterne eks. en fadder til barnedåben eller en brudepige, som får til opgave at huske gæsterne på at skrive i gæstebogen. Vedkommende kan eventuelt selv være den første til at skrive i bogen, da mange synes, at det kan være svært at starte.

Det kan være en god ide at opfordre gæsterne til at skrive i gæstebogen allerede ved festens begyndelse. Senere på aftenen, hvor gæsterne har fået lidt til ganen, er der større risiko for, at de ikke gider eller glemmer at skrive, hvilket er rigtig ærgerligt.

Alternative gæstebøger

I stedet for den traditionelle gæstebog får du her et par ideer til en mere alternativ gæstebog.

Brug en ordbog som en sjov og anderledes gæstebog, hvor gæsterne skal sætte ring rundt om et eller flere ord, der beskriver festen og anledningen. Bed eventuelt gæsten om at skrive sine initialer og en lille hilsen ved siden af, der forklarer, hvorfor netop det ord er valgt.

Gæsternes fingeraftryk er også en sjov og anderledes ide – og det kan der endda komme et lille kunstværk ud af, som efterfølgende kan hænges op på væggen. Husk, at der skal være mulighed for, at gæsterne kan vaske deres hænder bagefter.

Har du brug for hjælp?

Hvis du ikke kan finde den helt rigtige gæstebog i vores sortiment, så kan du altid skrive eller ringe til os. Vi vil altid gerne forsøge at finde den helt rigtige gæstebog til din fest.

Du kan fange os på tlf. 24485655 alle hverdage imellem kl.10 og 15.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@feststemning.dk, som vi vil besvare hurtigst muligt.