0

Emoji

Her på siden finder du alt i flot og festligt pynt til et brag af en emoji fødselsdag.

Pynt op med alt i de skøre, sjove, vidunderlige og finurlige emojis for at skabe en sjov og gennemført ramme med garanti for et par gode timer i selskab med alle vennerne.

Start med at dække et festligt bord med den flotte emoji dug og dæk dernæst med matchende emoji paptallerkner, emoji papkrus og emoji servietter.

Lad gæsterne nærstudere det gennemførte fødselsdagsbord for at finde deres absolutte favorit emoji – mon de kan efterligne udtrykket?

Når bordet er dækket, er det tid til at vende blikket mod den øvrige emoji pynt.

Her vil jeg klart anbefale et flot og varieret mix af de skønne emoji balloner. Der er bare ikke noget, som når der svæver en lort i rummet til fødselsdagen.

Så ved man bare helt inderst inde, at emoji fødselsdagen kommer til at tage kegler!

Hold en gennemført Emoji fødselsdag

Mit emoji tema er mest henvendt til de større børn, som ofte kender alle de finurlige emojis fra telefonen, spil osv.

Når der skal holdes emoji fødselsdag, er der ofte knald på pynten. Pynten er spraglet og farverig og som oftest spækket med emojis.

Start med at dække et flot og gennemført bord med de sjove, skøre, romantiske og finurlige emojis, der har en passende grimasse til enhver anledning.

Lad gæsterne på skift efterligne deres yndlings-emoji og lad grin, latter og højt humør fylde rummet, for man kan ikke blive andet end i godt humør af emojis.

Pynt også op med de festlige emoji balloner - og glem endelig ikke lorten!

Ønsker du at supplere med yderligere pynt, er der frit valg på farveskalaen. Dog er farverne blå, gul, rød og grøn mest i tråd med emiji universet.

Når den søde tand melder sin ankomst, kan I enten vælge at servere lune popcorn i de fine popcornbægre eller uddele slikposer, der er store nok til både at indeholde sundt og sødt. Giv gerne gæsterne de fine emoji slikposer med hjem, så magien fra fødselsdagen kan holde lidt længere.

En verden af Emojis!

Alle uanset alder og køn elsker at understrege sit budskab eller følelse med en emoji til sidst – eller fordi det bare er sjovt.

Emojis flyver som aldrig før rundt på sociale medier som både Facebook, Instagram og Twitter.

Derudover kommer der årligt en masse nye emojis med nye budskaber. Alene i 2019 kom firmaet Unicode med en opdatering, der bragte hele 230 nye emojis med sig, når der tages højde for varianter med forskellige køn, og når alle hudtoner inkluderes. 

Emojis er endda blevet så populære, at Columbia Pictures sammen med Sony Pictures Animation endda lavede animationsfilmen The Emoji Movie i 2017.

Men hvilke emojis er egentlig de mest brugte? Vi giver dig her listen over de 5 mest brugte emojis i 2017. Måske du kan finde din egen yndlings-emoji på listen.

  1. Den mest brugte emoji i 2017 var uden tvivl emojien, der griner så meget, at tårerne triller ned af kinderne. Det er uden tvivl emojien over dem alle og giver alle andre emojis markant baghjul.
  2. Den næstmest brugte emoji i 2017 var det klassiske røde hjerte.
  3. Efter hjertet kommer den hulkende emoji med tårerne strømmende ned af kinderne som et vandfald. Emojien bruges til at understrege det triste budskab – og derudover bruges den ofte i ironi.
  4. På 4.pladsen finder vi den smilende emoji med hjerteformede øjne. Et sikkert hit til at understrege det romantiske i beskeden.
  5. Den femte mest brugte emoji i 2017 er den skønne emoji, der sender et kys af sted. Emojien er dejlig alsidig og kan bruges til at sende kys til både venner, kæreste og familie.

Køb pynt til Emoji fødselsdag online

Hos Feststemning.dk kan du nemt og enkelt klikke din pynt til den kommende emoji fødselsdag hjem i ro og fred.

Webshoppen har åbent hele døgnet, så du kan komme til præcis, når det passer dig bedst uanset, om det er morgen, i frokostpausen, efter aftensmaden eller om natten.

Såfremt jeg har din ordre med emoji pynt en hverdag inden kl.13.30 sender jeg afsted samme eftermiddag med GLS. Har jeg din ordre på øvrige tidspunkter, sender jeg afsted på førstkommende hverdag.

Jeg sender kun med GLS, som er yderst pålidelige, og i 99% af tilfældene vil du have din ordre allerede dagen efter, at den er sendt afsted.

Skulle du have spørgsmål til enten produkter eller leveringen, er du altid velkommen til at sende mig en mail på kontakt@feststemning.dk