Jeg holder efterårsferie onsdag d.16 oktober og torsdag d.17.oktober. Ordrer sendes næste gang fredag d.18 oktober. Skal du bruge varerne inden weekenden, er du velkommen til at hente selv i Dragør fredag d.18.oktober (vælg 'Hent Selv'). De bedste hilsner, Rikke
0

Emoji

Hold et brag af en fødselsdagsfest i selskab med de sjove, finurlige og fjollede emojis.

Vores flotte emoji tema til børnefødselsdagen indeholder tallerkner, krus, servietter, dug, fødselsdagsbanner, borddekoration og swirls.

Lad gæsterne nærstudere det gennemførte fødselsdagsbord for at finde deres absolutte favorit emoji – mon de kan efterligne udtrykket?

Til fødselsdagskagen har vi den fineste spiselige kagepynt formet som Emojis med forskellige udtryk.

Pynt også flot op med vores bogstavs- og talballoner i enten guld eller sølv. Du finder vores flotte bogstav balloner her, og vores store tal balloner her.

Mangler du lys til fødselsdagskagen, har vi et stort udvalg af fødselsdagslys her.

Alt til en gennemført børnefødselsdag med Emoji tema

Dæk et flot og gennemført bord med de sjove, skøre, romantiske og finurlige emojis, der har en passende grimasse til enhver anledning.

Lad gæsterne på skift efterligne deres yndlings-emoji og lad grin, latter og højt humør fylde rummet, for man kan ikke blive andet end i godt humør af emojis.

Pynt op med vores fantastiske pynt til festen. Hæng de sjove emoji swirls med forskellige udtryk over bordet eller i vinduet, emoji fødselsdagsbanneret på væggen og sæt de små emoji honeycombs på bordet.

Supplér med dekorative balloner, luftige papir pompoms og honeycombs guirlander i farverne blå, gul, rød og grøn for en farverig, flot og varieret oppyntning og skab et fuldendt emoji univers.

Når den søde tand melder sig, har vi både popcornbægre, spiseligt sukkerpynt formet som emojis til fødselsdagskagen samt de skønneste slikposer, der kan indeholde både sundt og sødt. Giv eventuelt gæsterne slikposerne med hjem, så magien fra fødselsdagen kan holde lidt længere.

De mest brugte emojis i 2017

Alle uanset alder og køn elsker at understrege sit budskab eller følelse med en emoji til sidst – eller fordi det bare er sjovt.

Men hvilke emojis er egentlig de mest brugte? Vi giver dig her listen over de 5 mest brugte emojis i 2017. Måske du kan finde din egen yndlings-emoji på listen.

  1. Den mest brugte emoji i 2017 var uden tvivl emojien, der griner så meget, at tårerne triller ned af kinderne. Det er uden tvivl emojien over dem alle og giver alle andre emojis markant baghjul.
  2. Den næstmest brugte emoji i 2017 var det klassiske røde hjerte.
  3. Efter hjertet kommer den hulkende emoji med tårerne strømmende ned af kinderne som et vandfald. Emojien bruges til at understrege det triste budskab – og derudover bruges den ofte i ironi.
  4. På 4.pladsen finder vi den smilende emoji med hjerteformede øjne. Et sikkert hit til at understrege det romantiske i beskeden.
  5. Den femte mest brugte emoji i 2017 er den skønne emoji, der sender et kys af sted. Emojien er dejlig alsidig og kan bruges til at sende kys til både venner, kæreste og familie.

Fandt du alt dit pynt til børnefødselsdagen med Emoji tema?

Vi håndplukker og udvælger nøje alt vores pynt, så du hurtigt og let kan lave en sjov og gennemført børnefødselsdag.

Vi er derfor altid meget interesseret i at høre fra dig, hvis der er noget emoji pynt, som du ønsker, men som du ikke fandt i vores sortiment.

Vi vil altid gerne forsøge at finde netop den pynt, som du mangler til din børnefødseldag.

Send os en mail på kontakt@feststemning.dk med din forespørgsel.

Du er også altid velkommen til at ringe på telefon 24485655 alle hverdage imellem kl.10 og 15.