0

Cowboy tema

Tag dine gæster med tilbage til det vilde vest med indianere, cowboys, barpiger, sheriffer og outlaws.

Alt, hvad du skal bruge til din cowboyfest, har vi sørget for her på siden.

Dæk et flot bord med vores engangsservice, dug og servietter med motiv af et hjul – mon hjulet sidder på postvognen, hestekærren eller hestevognen tilhørende byens fornemmeste familie? Gør bordet endnu festligere med vores borddekorationer med cowboyhatte, cowboystøvler, hestesko og sherifstjerner.

Skab dernæst den mest fantastiske kulisse til din westernfest med vores flotte vægscenarier. Du kan vælge mellem flotte cowboys, den hede ørken eller indgangen til byens salon. Hvis du hører godt efter, kan du høre barpigerne grine, musikken spille og optræk til slagsmål.

Kombinér vægdekorationerne med vores swirls og øvrige festpynt for en flot og varieret oppyntning.

Sæt stemningen helt i top ved at tilføje detaljer som vores Wanted skilt, vores Wanted fotoramme, vores Western photo booth samt vores moustache til herrerne.

Mangler du en aktivitet til festen, er det oplagt med vores ”Pin the cow”-spil, der uden tvivl vil bringe latter og smil frem hos alle!

Inspiration til en sjov cowboyfest i det vilde vest

Mangler du inspiration til din cowboyfest, har vi nedenunder samlet vores 5 bedste tips, der får din fest til at være årets fest!

  1. Sørg for at skabe en flot kulisse til cowboyfesten. Jo mere, man gør ud af pynten, jo mere fester folk. Så enkelt er det! Hos Feststemning.dk har vi alt, hvad du skal bruge for at skabe en flot ramme for din cowboyfest. Du finder engangsservice, vægdekorationer, lege og pynt, som du kan sætte sammen på kryds og tværs for at skabe den helt rigtige stemning til din westernfest.
  2. Spil countrymusik! Måske ikke hele tiden – men sørg for, at playlisten også indeholder Dolly Parton, Dixie Chicks og Willie Nelson.
  3. Aktiviteter er altid et hit til temafester. Til cowboyfesten er det naturligvis oplagt med vores eget ”Pin the cow”-spil. Derudover kan I lave lassokast, hvor det handler om at være bedst til at ramme en pæl med en lasso. Eller hvad med at leje en instruktør til at undervise i Linedance eller Squaredance?
  4. Lad menuen til cowboyfesten stå på kylling, steaks eller burgers. Server pomfritter og majskolber til – og glem endelig ikke Barbeque saucen.
  5. Lad gæsterne indgå som en del af temaet ved at have en dresscode. Til cowboyfesten i det vilde vest, er det oplagt at komme som cowboy, sherif, barpige, cowgirl eller outlaw.

Mangler du noget pynt til din cowboyfest i det vilde vest?

Vi håber, at du fandt alt din pynt til din kommende westernfest her på siden.

Hvis du gik forgæves og ikke fandt den pynt, som du søgte til din cowboyfest, hører vi meget gerne fra dig.

Vi vil gøre vores bedste for at skaffe den helt rigtige western pynt hjem til din cowboyfest. Vi har hjulpet mange kunder med at få den rigtige pynt hjem til deres fest.

Send os en mail på kontakt@feststemning.dk med en kort beskrivelse af, hvad du søger. Så vender vi hurtigt tilbage med forslag til pynt.

Alternativt kan du ringe til os alle hverdage mellem kl.10-15 på 24485655 til en uforpligtende snak.