Jeg holder efterårsferie onsdag d.16 oktober og torsdag d.17.oktober. Ordrer sendes næste gang fredag d.18 oktober. Skal du bruge varerne inden weekenden, er du velkommen til at hente selv i Dragør fredag d.18.oktober (vælg 'Hent Selv'). De bedste hilsner, Rikke
0

Cirkus

Hvem elsker ikke cirkus? Med vores flotte cirkustema med motiv af dristige domptører, vilde tigre, jonglerende aber og truttende elefanter er det lige før, at man kan dufte savsmulden, høre klapsalverne og mærke suset, når artisten laver det meget svære nummer.

Dæk et flot fødselsdagsbord med vores tallerkner, krus, dug og servietter – og glem endelig ikke popcornbægrene, som er et must til enhver cirkusforestilling. Kom i ekstra stemning med de flotte festhatte, der er udformet som et lille cirkustelt med flag på toppen.

Pynt op med fødselsdagsguirlande, masser af balloner og guirlander, der i et kort sekund får gæsterne til at tænke på linedanserinden, der skal på lige efter, at klovnen har fået en spand koldt vand i hovedet.

Sidst men ikke mindst, kan du hænge vores dørforhæng i guld af lametta op på væggen eller i døren og skabe illusionen om artisternes indgang til manegén – hvilket nummer skal mon på næste gang?

Pynt også flot op med vores bogstavs- og talballoner i enten sølv eller guld. Bogstav ballonerne finder du her, og tal ballonerne finder du her.

Mangler du lys til fødselsdagskagen, kan du finde vores kagelys her.

Skab den perfekte ramme til børnefødselsdagen med cirkustema

Vi elsker at holde børnefødselsdag med cirkustema, da det passer til både drenge og piger i alle aldre.

Vi giver dig her nogle tips til, hvordan du let og enkelt kan skabe den helt perfekte ramme til fødselsdagen med cirkustema.

  1. Intet cirkus uden popcorn! Det er de færreste, der har en rigtig popcornmaskine derhjemme, men det er heldigvis muligt at leje en. Ungerne vil elske at se popcornene poppe, og vi har popcornbægrene til at servere dem i.
  2. Hvis der er noget, som børn elsker, så er det, når de voksne leger med. Så hop i klovnekostumet eller klæd dig ud som cirkusdirektør til stor glæde for børnene. Et andet alternativ er at leje en klovn til festen, der kan komme og underholde med et par numre. 
  3. Cirkusmuseet i Hvidovre er et fantastisk udflugtsmål for en børnefødselsdag med cirkustema. Her har ungerne mulighed for selv at prøve kræfter med akrobatik, trapez og mange andre cirkusnumre med hjælp fra professionelle artister.
  4. Køb noget rødt eller blåt stof med stjerner og sy din egen manegé til stuen. Her kan ungerne sidde og spise kage, åbne gaver eller bare lege cirkus. Super hyggeligt!
  5. Sørg for at fødselsdagskagen har masser af flødeskum – og grin af alle de gange, I har været i cirkus, hvor I har set det klassiske nummer med klovnen, der får flødeskumskagen i hovedet. Derudover skal kagen pyntes med masser af flag og farver eks. vores kagepynt med teksten Happy Birthday.

Mangler du noget pynt til fødselsdagen med cirkustema?

Vi har nøje udvalgt alt til vores cirkustema med henblik på, at det skal være hurtigt og enkelt for dig at arrangere børnefødselsdagen, og at børnene får en uforglemmelig fødselsdag.

Er der imidlertid noget, som du mangler til det helt perfekte cirkustema, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi vil altid gerne forsøge at skaffe den helt rigtige pynt hjem til dig.

Du kan fange os på tlf. 24485655 alle hverdage imellem kl.10 og 15.

Alternativt kan du sende os en mail på kontakt@feststemning.dk, som vi vil besvare hurtigst muligt.