0
Du ønskes en rigtig god Påske. Jeg sender pakker igen tirsdag d.23 april. Alle pakker bestilt i påskedagene bliver leveret onsdag d.24.april. De bedste hilsner, Rikke

Bryllupspynt

Flot, romantisk og unikt bryllupspynt

Står du overfor at skulle arrangere dit drømmebryllup, har vi her på siden samlet vores bud på flot og romantisk bryllupspynt.

Vi har valgt ikke at have et kæmpe udbud af bryllupspynt. Til gengæld har vi fokuseret på god kvalitet, romantik og unikt bryllupspynt, der giver en festlig bryllupsstemning.

Vores lanterner, papir pompoms og honeycombs er et flot supplement til bryllupspynten. De er alle lette at samle men giver en utrolig flot effekt i både festlokale og havetelt – og så fås de i alle farver, hvis man ønsker en mere farverig oppyntning.

Vores absolutte favorit er vores sæbebobler som et sødt alternativ til at kaste med ris efter vielsen. Skab en smuk og romantisk ramme med smukke sæbebobler, der stiger til vejrs – og skån samtidig bruden for at skulle fiske ris op af kavalergangen. Ønsker I at fastholde traditionen med at kaste ris, er vores klassiske organzaposer oplagte som risposer.

Sidst men ikke mindst har vi et udvalg af flotte og romantiske gæstebøger. Få gæsterne til at skrive en lille hilsen, gode råd til fremtiden som ægtepar eller en sød lykønskning. På denne måde kan du genopleve drømmebrylluppet og den store dag igen og igen.

Bryllupspynt – købt eller hjemmelavet?

Ønsker du bryllupspynt med et meget personligt præg, kan du med fordel selv lave pynten. Internettet bugner med sider med inspiration og vejledning til, hvordan du laver flot og personligt pynt. En af ulemperne ved at lave sit eget bryllupspynt er, at det kan tage meget lang tid.

Alternativt kan man vælge at købe pynten. Nettet tilbyder bryllupspynt til enhver smag og enhver pengepung – og tit kan man give noget af det købte pynt sit eget præg ved at sætte perler på, tilføje navne osv.

Hos feststemning.dk finder du et mindre men eksklusivt og romantisk udvalg af bryllupspynt. Vi elsker bryllupper og går ikke med kompromis med kvaliteten. Af samme årsag kommer størstedelen af pynten fra det eksklusive mærke Ginger Ray i England, som har specialiseret sig i netop bryllupper.

Bryllupspynt – både til det klassiske bryllup og til havebrylluppet

Hos feststemning.dk har vi bryllupspynt til alle typer bryllupper – det meget klassiske, havebrylluppet og det mere uformelle bryllup.

Til det klassiske bryllup har vi flotte guirlander i rosegold og sølv, fine bordkort, små gaveæsker til gæsterne og et udvalg af gæstebøger i god kvalitet.

Til havebrylluppet har vi romantiske balloner, farverige lanterner og luftige papir pompoms, der vil være flotte i festteltet eller hængt op i træerne.

Bryllupspynt – Bordpynt, festpynt og det sjove indslag

Uanset om du leder efter bordpynt, festpynt eller et sjovt indslag til brylluppet, finder du det hos feststemning.dk.

Til bordet har vi flotte bordkort, dekorativt konfetti og små gaveæsker, som er blevet så populære at stille ved hver gæsts kuvert med en lille treat.

Derudover har vi flotte og klassiske guirlander i både sølv, guld og rosegold, som vil pryde væggen bag brudeparret, dansegulvet, baren eller gavebordet. Vores romantiske balloner med konfetti i sølv, guld eller røde hjerter kan også bruges som flot bryllupspynt. Fyld dem med helium og hæng dem i klynger for et flot udtryk.

Som det sjove indslag har vi bl.a. vores sæbebobler, som er et sødt alternativ til ris, når brudeparret kommer ud af kirken. På denne måde slipper bruden også for at skulle hive ris ud af kavalergangen. Holder man fast i traditionen med ris, kan man bruge vores organzaposer som risposer.

Et andet sjovt indslag er at lave en selfie-boks. Brug vores forhæng i lametta som baggrund og hæng flot pynt eks. pompoms eller honeycombs foran - vupti, så har du lavet en flot fotovæg, hvor alle gæsterne vil konkurrere om at tage deres selfies foran.

Fandt du ikke den bryllupspynt, som du søgte?

Fandt du ikke den bryllupspynt, som du søgte, er du velkommen til at kontakte os.

Vi vil altid gerne forsøge at få den pynt hjem, som gør dit bryllup til et sandt drømmebryllup.

Send os en mail med dine ønsker på kontakt@feststemning.dk. Vi vil besvare din mail hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe alle hverdage mellem kl.10-15 på telefon 24485655 til en snak om, hvad du ønsker.