0

Bogstav balloner

Skal der pyntes op til fest, er bogstav balloner altid et kæmpe hit.

Det skyldes, at bogstav balloner er dekorative, festlige og lette at pynte op med - og så passer de ganske enkelt til enhver anledning.

Jeg elsker selv bogstav balloner, fordi de gør det muligt at lave præcis den guirlande med præcis den ordlyd, som jeg gerne vil have til den specifikke anledning.

Når du bestiller mine bogstav balloner, skal du være opmærksom på, at bogstav ballonerne i rosegold, lyseblå og sølv er 35 cm, mens bogstav ballonerne i guld er 40 cm.

Fælles for dem alle er, at de skal pustes op med luft vha et normalt sugerør og er selvlukkende. 

Derudover har de alle små 'øjer' i toppen, så de er lige til at hænge på snor. Ellers kan man også sagtens hænge dem op med dobbeltsidet tape.

Bogstav ballonerne fåes i lyseblå, sølv, guld og rosegold. Du kan vælge at holde dig til én farve eller kombinere farverne på kryds og tværs.

Kombinér evt. bogstav ballonerne med tal balloner, som du finder her.

Find også inspiration i vores tekst balloner med ord som ”Party”, ”Tillykke” og ”Happy Birthday”. Du finder alle vores tekst balloner her.

 

 

 

Bogstav balloner – perfekte til at lave din egen personlige guirlande

Bogstav balloner er geniale, da de giver dig muligheden for at lave din egen personlige guirlande uanset anledningen.

Brug bogstav ballonerne til at skrive barnets navn til barnedåben, ”Tillykke” til fødselaren, en personlig hilsen til brudeparret, navnet på den kommende brudgom til jeres polterabend, ”Velkommen” til temafesten eller noget helt andet. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Mix farverne på kryds og tværs for en flot og farverig guirlande eller hold dig til bogstav balloner i en enkelt farve, hvis du ønsker en mere nedtonet oppyntning.

Bogstav balloner – nem og enkelt pynt til enhver lejlighed

Bogstav balloner er verden nemmeste og hurtigst pynt – og samtidig utrolig dekorative.

Det tager ca. 2 minutter at omdanne en kedelig væg til et festligt indslag.

Alt, du skal gøre, er følgende 3 lette trin

  1. Pust bogstav ballonen op med det lille rør, der ligger i pakken. Bemærk, at bogstav ballonerne kun må pustes op med luft
  2. Tag din snor og hæng bogstav ballonerne på snoren via de små ”ører”, der er i toppen.
  3. Hæng nu guirlanden op på væggen – voila! Har du ikke noget snor, kan du også bruge dobbeltsidet tape til at hænge bogstav ballonerne op med.