0
Barnedåb

Barnedåb

Flot og festligt barnedåbspynt

En barnedåb er én af livets store begivenheder. Det er en kærlighedsfest, hvor en lille ny får sit navn og bliver indviet i den kristne tro – og derfor skal den naturligvis fejres med manér.

Hos Feststemning.dk har vi gjort os umage med at finde flot og festligt barnedåbspynt, så du kan arrangere en stemningsfuld og hyggelig barnedåb.

Her på siden har vi samlet de flotteste temaer, den fineste pynt, dekorative balloner og alt til dåbskagen.

Derudover har vi forslag til en barnedåb holdt i de klassiske pige- og drengefarver i lyserød og lyseblå.

 

Hvorfor holder man barnedåb?

I gamle dage anså man dåben som en nødvendighed for ikke at gå tabt. I dag bliver de fleste børn døbt for at holde traditionen i hævd og ikke så meget grundet religiøs overbevisning. Uanset hvilken årsag der ligger til grund for, at barnet bliver døbt, er der ingen tvivl om, at det er en festlig begivenhed for hele familien.

Skab den rette stemning med barnedåbspynt

Når datoen er sat, kirken er booket, invitationer er sendt, dåbskjole er fundet frem, lokalet er bestemt og menuen er på plads, er det tid til at fokusere på at finde den rigtige barnedåbspynt, så du får skabt den helt rigtige stemning.

Uanset om du ønsker at gå all-in eller holde det mere simpelt, har vi hos Feststemning.dk samlet det bedste barnedåbspynt bestående af den fineste bordpynt og og den flotteste udsmykning til lokalet, så du kan holde præcis den fest, som du ønsker.

Dæk et flot bord med vores engangsservice, servietter og sugerør – og fuldend bordet ved at tilsætte friske blomster og strø med den sødeste konfetti. Pynt festligt op med en kombination af vores søde balloner, flotte guirlander og sjove swirls – garanti for god stemning, hygge og nærvær.

Alt vores barnedåbspynt er primært holdt i de traditionelle lyserøde og lyseblå nuancer – men personligt elsker vi at tilføje festartikler i både guld og sølv for at give det et lille twist.

Inspiration til barnedåbspynt

Hvis du står og mangler inspiration til, hvordan du kan pynte op til barnedåben, deler vi her vores favoritter til, hvordan du hurtigt og let kan gøre dagligstuen eller festlokalet klar til fest.

1.ide til barnedåbspynt: Bogstavsballoner

Hvis væggene i lokalet er kedelige og trænger til et pift, så er bogstavsballoner sagen. Sørg for at bogstaverne danner det fine nye navn. Se vores fine bogstavsballoner her.

2.ide til barnedåbspynt: Bordpynt til barnedåb

Pift bordet op med den fineste konfetti. Strø evt. med små bamser, barnevogne eller rosenblade for et mere romantisk look.

Hvis du holder barnedåben om sommeren, så sørg for at sætte en masse friske blomster på bordet. De ser både smukke ud, dufter godt og så koster det ikke en formue.

Sidst men ikke mindst, kan du sætte små søde æsker på bordet. Du kan enten bruge dem som bordpynt, give hver gæst en æske med eks. lidt slik som gave eller bruge dem som bordkort (hvor du binder bordkortet fast på æsken). Du kan se vores udvalg af konfetti her samt vores små gaveæsker her

3.ide til barnedåbspynt: Servietter foldet som skjorter

En sjov ide er at folde servietterne som små skjorter. Det tager lidt tid, men det er helt sikkert noget, som gæsterne vil huske. Der findes et utal af videoer på Youtube, der viser dig, hvordan det skal gøres.

4.ide til barnedåbspynt: Bordkort med babybilleder

Et alternativ til de traditionelle bordkort er at bruge babybilleder som bordkort. Find det fineste billede af guldklumpen, print det i sort/hvid og skriv gæstens navn bagpå. Bind evt. billedet fast til en af vores små fine æsker, som du har fyldt med lidt lækkert som gave til gæsten.

5.ide til barnedåbspynt: Pynt flot op med pom poms

Vores egen favorit er pom poms. De er lette og luftige og skaber en fantastisk stemning. Hæng dem hvor du vil – over bordet, over buffeten eller over gavebordet. Vi elsker selv at kombinere de forskellige nuancer for at skabe et flot udtryk.

Mangler du noget specifikt barnedåbspynt?

Hvis du mangler noget pynt til barnedåben, som du ikke kan finde i vores sortiment, så kan du altid skrive eller ringe til os.

Vi vil altid gerne forsøge at skaffe det helt rigtige barnedåbspynt hjem til dig.

Du kan fange os på tlf. 24485655 alle hverdage imellem kl.10 og 15.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@feststemning.dk, som vi vil besvare hurtigst muligt.