0

Ballonpost / Tiger Spice

DKK 169,00

Her får du en anderledes og uventet ballonpost - men ikke desto mindre super lækker og med et eksklusivt look.

Send eks. ballonposten til personen, der snart skal på safari, eller bestil den hjem som super flot pynt til fødselsdagen med jungle tema, hvor den hurtigt vil skabe den helt rette feststemning.

  • Du får 1 skøn ballon med smukke tigerstriber
  • Inden ballonen sendes afsted, fyldes den med hellium og sættes på en sort satinsnor
  • Tiger ballonen er kuglerund med en diameter på knap 60 cm
  • Når den heldige modtager åbner boxen, venter der en uventet og ikke mindst magisk oplevelse, når ballonen smukt stiger til vejrs. Ballonen svæver i mindst 1 uge fra afsendelse

Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

8 stk. På lager