0

Ballonpost / Rosegold Hjerte Ballon

(5 stjerner, baseret på 1 anmeldelse)
DKK 199,00

Send denne flotte rosegold hjerte ballon som ballonpost og overrask en, som du har kær med en uventet og anderledes hilsen.

  • Du får 1 rosegold hjerte ballon (46 cm)
  • Hjerte ballonen fyldes med helium inden afsendelse og svæver i mindst 1 uge til glæde for den heldige modtager
  • Du har mulighed for at tilføje en valgfri tekst på ballonen, hvor kun fantasien sætter grænser

Brug min rosegold hjerte ballon tilføjet en personlig hilsen, når kobberbryllupsparret skal overraskes, når en kær veninde har fødselsdag, eller fordi du blot har lyst til at forkæle én, som du har nær.

Der venter den heldige modtager en skøn og magisk oplevelse, idet hjerte ballonen svæver op af kassen, når den åbnes - og bare rolig, den er naturligvis sat godt fast til kassens bund, så den ikke stikker helt af.


Personlig tekst - max 25 tegn

Ønsker du ingen personlig hilsen, kan du gå videre til leveringsdato


Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

59 stk. På lager