0

Ballonpost / Pink Stjerne

DKK 199,00

Send denne flotte og farverige stjerne ballon i pink som ballonpost til en heldig modtager, der skal have en uventet og anderledes hilsen.

Jeg garanterer, at din overraskelse vil bringe stort smil på læben, når modtager åbner pakken og ser den smukke ballon svæve op af kassen med din hilsen påtrykt.

  • Du får 1 stk. pink stjerne ballon som inden afsendelse fyldes med helium, bindes pænt på snor og pakkes nænsomt i en box
  • Du har mulighed for at få påtrykt tekst efter eget valg, så du kan tilpasse og personliggøre din hilsen specifikt til anledningen
  • Ballonen svæver i mindst 1 uge

Personlig tekst - max 25 tegn

Ønsker du ingen personlig hilsen, kan du gå videre til leveringsdato


Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

10 stk. På lager