0

Ballonpost / One Today Girl

DKK 329,00

Send denne skønne ballonbuket til din yndlingsperson, der snart skal fejre sin 1 års fødselsdag - og ønsk et KÆMPE tillykke.

Tilfføj ydermere en tekst efter eget valg, som påføres én af ballonerne inden afsendelse, for at gøre din hilsen personlig.

Min 1 års ballonbuket til piger indeholder følgende

  • 1 dekorative cupcake ballon i lyserøde nuancer med teksten Happy 1st Birthday
  • 1 guld hjerte
  • 1 lyserød globe

Der venter både en lille prinsesse samt hendes forældre en skøn og uventet overraskelse, når kassen åbnes, og disse 3 smukke balloner med din personlige hilsen svæver op. Sikke en måde at blive fejret på!

Ballonbuketten svæver min. 1 uge.

Udover at sende ballonbuketten som ballonpost til en heldig prinsesse, kan du naturligvis også vælge at bestille den hjem til din egen prinsesse, når hun fejrer år. Alle ballonerne er sat smukt på snor med sløjfe i toppen, så buketten er lige til at tage ud af kassen og klar til pynt.


Personlig tekst - max 25 tegn

Ønsker du ingen personlig hilsen, kan du gå videre til leveringsdato


Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

2 stk. På lager