0

Ballonpost / One Today Boy

DKK 329,00

Send denne skønne ballonbuket til en lille dreng på hans 1 års fødselsdag, og vær med til at gøre stemningen endnu mere magisk.

Når de små hænder får pakket kassen op, stiger de 3 balloner fyldt med helium til vejrs - og mon ikke der kommer et par begejstrede hvin eller flere.

Min 1 års ballonbuket til drenge indeholder følgende balloner

  • 1 kæmpe cupcake ballon i blå nuancer med teksten Happy 1st Birthday. Ballonen er hele 73 cm høj og 91 cm bred
  • 1 sølv stjerne ballon
  • 1 lyseblå globe

Istedet for at sende ballonbuketten afsted som ballonpost, er det naturligvis også muligt at bestille den hjem og bruge den som flot pynt, når prinsen skal fejre sin 1 års fødselsdag.

Tilføj ydermere en tekst efter eget valg, som sættes på ballonen inden afsendelse, for at gøre ballonbuketten helt personlig.

Ballonerne svæver i mindst 1 uge.


Personlig tekst - max 25 tegn

Ønsker du ingen personlig hilsen, kan du gå videre til leveringsdato


Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

1 stk. På lager