0

Ballonpost / Lyserød Hjerte Ballon

DKK 199,00

Denne skønne hjerte ballon i lyserød har et utal af anvendelsemuligheder som ballonpost.

Brug den til alt fra en fødselsdagshilsen til din niece, til et kærligt luftkram til en helt særlig person eller som en romantisk hilsen til dit hjertes udkårne.

Husk, at det er muligt at tilføje tekst efter eget valg, som vi kvit og frit sætter på ballonen. Det gør ballonposten til en personlig, uventet og ikke mindst helt fantastisk hilsen.

  • Du får 1 stk. lyserød hjerte ballon (46 cm)
  • Inden afsendelse fyldes ballonen med helium, får påført tekst efter eget valg samt bindes i en fin snor, som sættes godt fast i bunden af kassen
  • Når den heldige modtager åbner kassen, venter der en magisk oplevelse, idet ballonen svæver smukt op. Efterfølgende svæver hjerte ballonen min. 1 uge, så der er god tid til at nyde den i

Udover at sende den lyserøde hjerte ballon som ballonpost, er den meget populær som pynt til barnedåb. Få skrevet prinsessens navn + dåbsdato og sæt ballonen evt. ved døren, ved gavebordet eller buffeten.

Super hyggelig og personlig pynt! Skal I bruge ballonen til barnedåb søndag, kan I sagtens bestille til levering om fredagen, da ballonen holder sig fint svævende i min. 1 uge. Den kommer 'klar-til-brug' og skal blot tages ud af kassen.


Personlig tekst - max 25 tegn

Ønsker du ingen personlig hilsen, kan du gå videre til leveringsdato


Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.



Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

56 stk. På lager