0

Ballonpost / Lyseblå Stjerne

DKK 199,00

Send den skønne stjerne ballon i lyseblå afsted som ballonpost med en unik og personlig hilsen og overrask en heldig modtager med denne uventede og anderledes hilsen.

Ballonen svæver i min. 1 uge, så modtageren har god tid til at nyde din søde hilsen.

Den lyseblå stjerne ballon er oplagt at sende som ballonhilsen til både baby shower, barnedåb og fødselsdag.

Du kan evt. også bestille den hjem og selv bruge den som pynt til dit kommende arrangement eks. barnedåb hvor dit barns navn er påtrykt ballonen. Sød og smuk oppyntning.

  • Min lyseblå stjerne ballon er 45 cm i diameter
  • Nedenfor kan du vælge din valgfri tekst, som skal på ballonen (max 25 tegn). Det giver mulighed for at gøre ballonposten helt unik og personlig samt tilpasset den specifikke anledning
  • Jeg sørger for at sætte teksten på ballonen, fylde den med helium samt binde den flot på snor, inden jeg nænsomt pakker den i æske og sender den afsted
  • Når modtageren åbner ballonen, svæver den lyseblå stjerne smukt op til stor begejstring og overraskelse

Personlig tekst - max 25 tegn

Ønsker du ingen personlig hilsen, kan du gå videre til leveringsdato


Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

13 stk. På lager