0

Ballonpost / Hjertefryd

DKK 249,00

Denne super skønne og meget elegante ballon er perfekt at sende til dit hjertes udkårne på Valentines Day som tegn på din kærlighed

  • Den smukke ballon er med motiv af romantiske hjerter samt teksten 'I Love You' i guld
  • Min Hjertefryd ballon er 56 cm i diameter
  • Inden afsendelse fyldes den med helium samt pakkes nænsom i en box, hvor den fæstnes forneden

Forestil dig, hvor glad din kæreste/mand/kone bliver, når vedkommende åbner denne box og ser den meget smukke og romantiske ballon svæve til vejrs med den meget tydelige besked om, at vedkommende er højt elsket af dig.

Det er altid en meget speciel oplevelse at åbne en ballonbox, og på Valentines Day bliver det kun mere specielt og rørende.

Bemærk, at dette er en forudbestilling til Valentines Day.

Valentines Day ballonen sendes fredag d.11 februar med levering mandag d.14 februar.

 


Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

18 stk. På lager