0

Ballonpost / Gravko

DKK 199,00

Denne skønne ballonpost i form af en kæmpe ballon med gravko er perfekt til alle store og små drenge, der bare ikke kan få nok at store maskiner

  • Du får 1 ballon formet som gravko
  • Gravko ballonen er 58 cm x 66 cm
  • Inden afsendelse fyldes ballonen med helium, sættes på snor og pakkes nænsomt i en kasse
  • Ballonen svæver i mindst 1 uge - og ofte længere - så der er god tid til at nyde den

Denne herlige ballon er perfekt at sende som en anderledes og uventet hilsen til alle, der bare ikke kan lade være med at stoppe op for at kigge, når de store arbejdsmaskiner er igang.

Send den direkte til den heldige modtager eller bestil den hjem og brug ballonen som flot pynt til den næste fødselsdag med store maskiner.

Når pakken åbnes, svæver ballonen flot op (den er fæstnet i bunden, så den svæver ikke væk), hvilket er en super sjov og anderledes oplevelse.

Bemærk, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

 


Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

6 stk. På lager