0

Ballonpost / Fluffy Flamingo

DKK 329,00

Denne skønne flamingo ballonbuket er til dig, der ganske enkelt ikke kan få nok af de flotte og fluffy flamingoer.

Send ballonbuketten som ballonpost direkte til en heldig modtager eller bestil den hjem som overdådig pynt til festen med flamingo tema.

Ballonbuketten består af ialt 3 balloner, som er

  • 1 lyserød flamingo ballon, som er hele 121 cm høj og 70 cm bred
  • 1 lilla stjerne ballon
  • 1 grøn stjerne ballon

Forestil dig udtrykket og overraskelsen hos den heldige modtager af denne skønne ballonpost, når vedkommende åbner kassen og ser de 3 flotte balloner stige til vejrs.

Sådan en uventet og anderledes hilsen glemmer man ikke.

Vi fylder naturligvis alle ballonerne med helium, sætter dem på fin snor og afslutter med en flot sløjfe i toppen af båndet. Alle ballonerne er i god kvalitet og svæver i min.1 uge.

Tilføj ydermere en tekst efter eget valg for at gøre ballonbuketten mere personlig. Vi sørger for, at teksten står flot på én af ballonerne.


Personlig tekst - max 25 tegn

Ønsker du ingen personlig hilsen, kan du gå videre til leveringsdato


Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

2 stk. På lager