0

Ballonpost / Boyish

DKK 329,00

Her får du en super flot og stor ballonbuket i de traditionelle drengefarver.

Send den som ballonpost til en heldig modtager, der trænger til at blive forkælet med balloner eller brug den som fantastisk pynt til fødselsdag eller barnedåb.

Ballonbuketten består af følgende 4 balloner

  • 1 grøn stjerne ballon
  • 1 sølv hjerte
  • 1 blå globe ballon
  • 1 lyseblå rund ballon

Alle ballonerne sendes naturligvis pustet op med helium, og de svæver i min. 1 uge, så man har god tid til at nyde den smukke ballonbuket.

Du har mulighed for at tilføje en valgfri tekst på én af ballonerne eks. Tillykke Felix, en dåbsdato, en fødselsdato eller blot en hilsen. Det er en super måde at gøre ballonbuketten personlig og dermed tilpasset enten modtager og/eller selve anledningen.


Personlig tekst - max 25 tegn

Ønsker du ingen personlig hilsen, kan du gå videre til leveringsdato


Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

3 stk. På lager