0

Ballonpost / Box of Love

DKK 349,00

Overøs din mor på Mors Dag eller dit hjertes udkårne på Valentines Day med denne smukke ballonbuket med hele 5 hjerteballoner!

Når boxen åbnes, stiger de smukke hjerteballoner smukt til vejrs

  • Ballonbukettens består at ialt 2 røde hjerteballoner, 1 lyserød hjerteballon, 1 pink hjerteballon samt 1 hjerteballon i rosegold
  • Alle ballonerne fyldes med helium og pakkes i en stor box, inden de sendes afsted til den heldige modtager
  • Hjerteballonerne svæver min. 1 uge fra afsendelse, så din skønne hilsen kan nydes flere dage efter efter modtagelse

Med denne Box of Love fyldt med kærlighed vil din mor/kæreste/mand/kone få sig en fantastisk overraskelse på en ellers helt almindelig dag

Det er en fantastisk oplevelse at åbne den store box og se de 5 smukke hjerteballonerne svæve op med det klare budskab om kærlighed.

 


Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

34 stk. På lager

Leveringstid: Sendes d.11/5 til Mors Dag