0

Ballonpost / Rød Hjerte Ballon

DKK 199,00

Giv en uventet og anderledes hilsen i form af denne røde hjerte ballon.

Modtageren vil uden tvivl elske overraskelsen og bringe stor glæde

  • Du får 1 stk. rød hjerte ballon, som måler 45 cm
  • Tilføj en valgfri tekst og gør din hilsen personlig
  • Vi fylder ballonen med helium, sætter din hilsen på ballonen, sætter snor på og sørger for at sende den godt afsted til modtageren

Send den smukke røde hjerte ballon afsted som ballonpost med en personlig hilsen.

Den heldige modtager vil uden tvivl blive både glad og overrasket, når vedkommende åbner pakken og ser den fine røde hjerte ballon stige til vejrs med din hilsen.

Ballonen svæver i mindst 1 uge, og hilsnen kan derfor nydes i lang tid.

Hjerte ballonen er perfekt til ballonpost og er egnet til alle slags hilsner lige fra fødselsdagshilsen til hilsnen om god bedring og ikke mindst den meget romantiske og kærlig hilsen.

 


Personlig tekst - max 25 tegn

Ønsker du ingen personlig hilsen, kan du gå videre til leveringsdato


Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

68 stk. På lager