0

Ballonpost / Enhjørning

(3 stjerner, baseret på 1 anmeldelse)
DKK 329,00

Her er den ultimative enhjørning ballonbuket til alle piger, der ikke kan få nok af det magiske væsen.

Enhjørning ballonbuketten består af ialt 3 forskellige balloner

  • 1 enhjørning ballon, der ialt er 81 cm høj og 66 cm bred
  • 1 guld hjerte ballon
  • 1 pink globe ballon

Overrask en heldig modtager med denne helt igennem skønne enhjørning ballonbuket, hvor du har mulighed for at tilføje en personlig tekst på én af ballonerne. Send enhjørning ballonbuketten direkte til modtageren, som vil opleve, at ballonerne svæver smukt op af kassen, når den åbnes.

Den uventede og skønne overraskelse svæver i min. 1 uge, så der er god tid til at nyde ballonerne.

Du kan også vælge at få sendt ballonbuketten hjem til dig selv og bruge den som flot pynt til fødselsdagen med enhjørning tema. Ballonbuketten er klar til brug, så du skal blot tage den op af kassen.


Personlig tekst - max 25 tegn

Ønsker du ingen personlig hilsen, kan du gå videre til leveringsdato


Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

9 stk. På lager