0

Baby shower

Står du overfor at skulle arrangere et baby shower for en kommende mor? Så har du en sjov tid foran dig. Det at skulle arrangere og finde baby shower pynt til festen er både sjovt og hyggeligt.

Hos Feststemning.dk har vi gjort os umage med at finde det fineste pynt, der gør det til en leg at arrangere et flot og festligt baby shower, der kan tænkes tilbage på som et varmt minde under den søde ventetid.

Vores baby shower pynt er holdt i de lyserøde og lyseblå nuancer, og her på siden finder du alt lige fra skønne guirlander, festlige balloner og pynt til kagen.

Så uanset, om du ønsker at gå all in på baby shower pynt eller ønsker at holde det mere simpelt, så vil vi vove påstanden og sige, at vi har alt, hvad du skal bruge.

Savner du inspiration til et kommende baby shower, har vi nederst på siden samlet vores favorit baby shower lege samt et par fif til, hvordan du let og hurtigt får pyntet flot og festligt op.

Hvad er et baby shower?

Baby shower er ikke et nyt koncept men stammer helt tilbage fra 1800-tallet. Her mødtes kvinder for at give den vordende mor gode råd samt gaver i form af ting, hun manglede til det nyfødte barn. I dag afholdes baby shower mere som en fest, hvor det ufødte barn fejres, og hvor den vordende mor forkæles.

Baby shower er meget udbredt i bl.a. Tyskland, England og Italien, og så kan vi naturligvis ikke komme uden om USA, hvor det er en kæmpe begivenhed.

I de senere år har baby shower konceptet vundet mere og mere indpas i de danske hjem, og det er uden tvivl en tradition, der er kommet for at blive. Et baby shower holdes typisk i slutningen af graviditeten, hvor det hele godt kan føles lidt tungt og uoverskueligt. Det giver anledning til at forkæle den kommende mor efter alle kunstens regler og sammen med hende glæde sig over graviditeten, den forestående fødsel og ikke mindst det nye liv.

Et baby shower arrangeres typisk af den gravides veninder eller hendes familie, og der er adgang forbudt for mænd. Det skyldes, at et baby shower er en rigtig tøsehyggestund med lystig snak om graviditet, baby og fødselshistorier – og let’s face it, det fællesskab er mænd bare ikke en del af.

Skab den rette stemning med baby shower pynt

Når datoen er sat, og invitationerne er sendt, er det tid til at fokusere på at finde den rigtige baby shower pynt. I kan vælge at gå all in på pynt eller holde det mere enkelt.

Hos Feststemning.dk finder du alt i baby shower pynt - ligefra engangsservice til et flot dækket bord, søde balloner, festlige guirlander og ikke mindst flot kagepynt.

Vi har gjort os stor umage med at finde det fineste baby shower pynt, så du let kan skabe præcis den stemning, som du ønsker til den søde begivenhed.

Vores baby shower pynt er holdt i de blå nuancer til drengene og i de lyserøde nuancer til pigerne.

Hvordan afholdes et baby shower?

Da Jennifer Lopez holdt baby shower, indtog hun hele den øverste etage på det fornemme Gramercy Park Hotel i New York, men mindre kan dog også gøre det.

Det helt klassiske er at holde det som et surprise party hjemme hos den kommende mor. Få manden til at lokke hende ud af huset, og når de så er ude af døren, kan I smutte ind og bruge tiden på at pynte op, anrette maden og gøre klar til overraskelsen.

Når der skal arrangeres et baby shower, er det en god ide at sende invitationerne ud i god tid for at sikre, at alle kan komme. Derudover kan I med fordel dele opgaverne mellem jer, så én står for gæstelisten, én står for indkøb af baby shower pynt, én laver kagerne og én står for legene.

Det kan godt være en stor opgave at arrangere et baby shower og ved at dele opgaverne op, bliver det både sjovere og lettere at arrangere.

Som alternativ til at holde det hjemme, kan I også vælge at holde det som brunch på en café eller som picnic, hvis vejret tillader det. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Inspiration til baby shower pynt

Det er altid dejligt at få inspiration fra andre. Vi har derfor hos Feststemning.dk samlet lidt inspiration til, hvordan du kan pynte flot op til baby shower.

1.ide til baby shower pynt: Bogstavsballoner

Bogstavsballoner er dekorative og en hurtige måde at pynte op til enhver anledning. Hvis babyens navn er kendt på forhånd, kan man derfor pynte op med bogstavsballoner, der danner det fine nye navn.

Du finder vores fine bogstav balloner i guld, sølv, blå og rosegold her.

2.ide til baby shower pynt: Brug flere nuancer

For at skabe et flot og varieret udtryk er det en god ide at vælge baby shower pynt i flere nuancer eks. lyseblå og blå til drengene samt lyserød og pink til pigerne.

3.ide til baby shower pynt: Dekorativ kage

En flot kage kan meget mere end byde på søde og lækre kalorier. Den kan også indgå som en del af selve pynten til et baby shower.

Bag nogle lækre cupcakes og dekorér dem med cupcake toppers specielt egnet til baby shower eller vores fine sukkerdekorationer formet som sutteflasker, barnevogne eller babyfødder.

Søde og hyggelige baby shower lege

Pynten er jo kun halvdelen af festen, og derfor får du her vores bud på sjove og hyggelige baby shower lege, der med garanti giver smil på læben og anledning til en masse baby snak. Præcis som det skal være.

Den første leg går ud på, at alle gæster medbringer et babybillede af dem selv. Dernæst er det så op til den kommende mor at gætte, hvem den nuttede pige på billedet er. Det kan godt være sværere, end man lige regner med.

Den anden leg går ud på, at  alle gæster ved øjemål skal forsøge at gætte omkredsen på den gravide mave. Dernæst bliver der udleveret snor og saks, så gæsterne kan klippe længden af og efterfølgende måle maven.

Den sidste leg går ud på, at hver gæst får udleveret et lille kort, hvorpå de skal gætte babyens navn (hvis det endnu ikke er afsløret), fødselsdato, fødselstidspunkt samt længde og vægt ved fødslen. Dernæst gemmer den vordende mor alle kortene, og så vil tiden vise, hvem der får flest rigtige.

Mangler du noget baby shower pynt?

Hvis du mangler noget pynt til den kommende baby shower, som du ikke kan finde i vores sortiment, så kan du altid skrive eller ringe til os.

Vi vil altid gerne forsøge at skaffe den helt rigtige baby shower pynt hjem til dig.

Du kan fange os på tlf. 24485655 alle hverdage imellem kl.10 og 15.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@feststemning.dk, som vi vil besvarer hurtigst muligt.