0

50'er fest

Hold en gennemført Rock’n Roll fest og hent inspiration fra 50’erne, hvor vinylplader, brylcreme og Elvis var det nye hotte.

Skab en fantastisk stemning til din 50’er fest ved at kombinere den amerikanske diner stemning med det rå rock’n roll. Lad de gennemgående farver være pink, gul og sort.

Dæk et flot bord med vores rock’n roll tema, der i stilhed får de unge damer til at håbe på enten James Dean eller The King som bordherre. Gør bordet ekstra festligt ved at strø vores konfetti med amerikaner biler og vinylplader udover bordet.

Skab dernæst en ægte rock’n roll kulisse for 50’er temafesten ved at pynte flot op med vores swirls med motiv af amerikanske biler, vores strings med vinylplader samt vores øvrige festpynt i pink, gul og sort.

Brug vores flotte 50’er væg på dansegulvet, fyr op for Johnny Cash og Elvis Presly og lad gæsterne folde sig ud i en heftig jitterbug.

Inspiration til den ultimative 50’er fest med rock’n roll tema

Nedenfor har vi samlet inspiration til en gennemført 50’er temafest, der er garanti for en fest, som du og dine gæster sent vil glemme.

  1. Sørg for at skabe den rette stemning til festen. Drinks og mad gør det ikke alene! Har du skabt en helt fantastisk rock’n roll kulisse til 50’er temafesten, bliver gæsterne revet endnu mere med af temaet. Hos Feststemning.dk har vi alt, hvad du behøver for at skabe en fantastisk 50’er stemning til festen med inspiration fra Grease.
  2. Lej en jukeboks med sange fra 50’erne. Sange som ”Jailhouse Rock”, ”Wake up little Susie”, “Living Doll”, “Blue Suede Shoes” og “Great Balls of Fire” bør være at finde på playlisten.
  3. Lad menuen bestå af cheeseburgers, fritter og sodavand for at skabe den ægte amerikanske diner stemning. Lad desserten være vaniljeis med chokoladesovs og kirsebær på toppen.
  4. Aktiviteter til en temafest er altid et hit for at få gæsterne i den rette stemning. Til en 50’er fest med rock’n roll tema er det oplagt at have en musikquiz, hvor gæsterne skal gætte sangens titel ud fra et lille stykke musik. Du kan også afholde en dansekonkurrence, hvor det gælder om at vise sine bedste rock’n roll moves til tonerne af årtiets hits. Lad en dommer prikke deltagerne på ryggen, når det er tid til at forlade dansegulvet. Sidste par på gulvet er vinder af konkurrencen.
  5. Lad gæsterne indgå som en del af pynten ved at have en dresscode. Til 50’er temafesten er strutskørt, læderjakker og brylcreme oplagt som dresscode.

Mangler du noget pynt til 50’er festen med rock’n roll tema?

Inspirationen til vores 50’er tema med rock’n roll stemning er hentet fra Grease. Vi har nøje udvalgt produkterne i sortimentet, så du let og enkelt kan genskabe stemningen til din fest.

Hvis du gik forgæves og ikke fandt den pynt, som du søgte til din 50’er temafest, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi vil gøre vores bedste for at skaffe den rigtige rock’n roll pynt hjem til din 50’er temafest.

Send os en mail på kontakt@feststemning.dk med en kort beskrivelse af, hvad du søger. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med forslag.

Du er også altid velkommen til at ringe til os på 24485655 til en uforpligtende snak om, hvad du søger til din 50’er temafest. Du kan ringe alle hverdage mellem kl.10-15.